Ga naar de inhoud
Menu’s

Ontdek
onze
menu's

By Olivier Maurus

MEnu chaflo — 55 euro

Voorgerecht

Iberico
geitenkaas – pompoen – crunch – dukkah

of

Duo kroket
kaas – garnaal

Hoofdgerecht

Mooie meid
palmkool krokant – spitskool – wortelen – Griekse pasta

of

Cote à l’os
salade – frieten
(champignonroom – bearnaise – peperroom –
kruidenboter – chimichurri – choronsaus – tartaarsaus)

Dessert

Citroentaart
meringue – bergamot – passievrucht

of

Dame blanche

menu van de chef — 70 euro

Voorgerecht

Gerookte paling
gele biet – hijki – ume – red & green meat radijs – radicchio

Soep

Pompoensoep
noordzeekrab – brioche – koriander

Tussengerecht

Griet
sake – enoki gold – prei – koolrabi – knolselder

Hoofdgerecht

Black cod
wilde rijst – tom kai khai – “langoustine”

of

Rund Wagyu wang ‘bourgonaise’
selder – wortel – aardpeer

Dessert

Citroentaart
meringue – bergamot – passievrucht

of

Dame blanche

of

Irish coffee – Italian coffee