Ga naar de inhoud
Menu’s

Ontdek
onze
menu's

By Olivier Maurus

MEnu chaflo — 50 euro

Voorgerecht

Burrata
groene asperge – tomaat – pesto daslook

of

Duo kroket
kaas – garnaal

Hoofdgerecht

Zeeduivel
doperwt – venkel – jus artisjok – rijst

of

Cote à l’os
salade – frieten
(saus naar keuze: champignonroom – bearnaise – peperroom
kruidenboter – chimichurri – choronsaus – tartaarsaus)

Dessert

Aardbei ‘Lambada’
mascarpone – vanille – verveine – kruimeldeeg

of

Dame blanche

menu van de chef — 65 euro

Voorgerecht

Makreel
platte kaas – kumquat – kruiden

Soep

Bouillon parmezaan
artisjok – lomo -olijfolie

Tussengerecht

Asperge ‘Vlaams’
roerei – krokant – kervel

Hoofdgerecht

Tarbot
prei – spinazie – mousseline – aardappel

of

Lamsnek
asperge – morilles - jus nduja – puree

Dessert

Aardbei ‘Lambada’
mascarpone – vanille – verveine – kruimeldeeg

of

Dame blanche

of

Irish coffee – Italian coffee