Ga naar de inhoud
Menu’s

Ontdek
onze
menu's

By Maria Mola

MEnu chaflo — 60 euro

Voorgerecht

Carpaccio hert
pastinaak – dukkah – pompoen – walnoten

of

Duo kroket
kaas – garnaal

Hoofdgerecht

Tongschar
duxelle – knolseldercrème – jus de cèpe

of

Cote à l’os
salade – frieten
(champignonroom – bearnaise – peperroom –
kruidenboter – chimichurri – choronsaus – tartaarsaus)

Dessert

Peer
ricotta – chocolade

of

Dame blanche

VAN VOORGERECHT TOT DESSERT
Huiswijn à volonté pp: 16
Geselecteerde wijnen pp: 20
BOB-formule (proevertjes) pp: 14

menu van de chef — 75 euro

Voorgerecht

Ganzenlever
biet – porto – vijgenbrood

Soep

Pompoensoep
krab

Tussengerecht

Kabeljauwwang
crème aardappelen – vadauvan

Hoofdgerecht

Tongschar
duxelle – knolseldercrème – jus de cèpe

of

Hert
spruiten – bosmengeling – kroket – knolseldercrème appel – veenbessen

Dessert

Peer
ricotta – chocolade

of

Dame blanche

of

Irish coffee – Italian coffee

of

Kaasbordje (3 variëteiten)

VAN VOORGERECHT TOT DESSERT
Huiswijn à volonté pp: 18
Geselecteerde wijnen pp: 22
BOB-formule (proevertjes) pp: 16