Ga naar de inhoud
Menu’s

Ontdek
onze
menu's

By Olivier Maurus

MEnu chaflo — 60 euro

Voorgerecht

Asperge Vlaams
roerei – crouton

of

Duo kroket
kaas – garnaal

Hoofdgerecht

Pladijs
lentegroentjes – kriel – citroentijm

of

Cote à l’os
salade – frieten
(champignonroom – bearnaise – peperroom –
kruidenboter – chimichurri – choronsaus – tartaarsaus)

Dessert

Panna cotta
kers – mascarpone – aardbei – verveine

of

Dame blanche

VAN VOORGERECHT TOT DESSERT
Huiswijn à volonté pp: 16
Geselecteerde wijnen pp: 20
BOB-formule (proevertjes) pp: 14

menu van de chef — 75 euro

Voorgerecht

Gepekelde makreel
dashi bouillon – miso – furikake

Soep

Vissoep
wilde zeebaars – noorzeekrab – daslook

Tussengerecht

Gerookte paling
superior queenies (mini-asperges) – cevenne ui – jus van langoustine

Hoofdgerecht

Pladijs
lentegroentjes – kriel – citroentijm

of

Maïskip
doperwten – morilles – jus van look & ui

Dessert

Panna cotta
kers – mascarpone – aardbei – verveine

of

Dame blanche

of

Irish coffee – Italian coffee

VAN VOORGERECHT TOT DESSERT
Huiswijn à volonté pp: 18
Geselecteerde wijnen pp: 22
BOB-formule (proevertjes) pp: 16