Ga naar de inhoud
Menu’s

Ontdek
onze
menu's

By Maria Mola

MEnu chaflo — 60 euro

Voorgerecht

Courgette
gietenkaas – bieten

of

Duo kroket
kaas – garnaal

Hoofdgerecht

Roodbaars
paprika – asperge – bouchotmossel – krielaardappel

of

Cote à l’os
salade – frieten
(champignonroom – bearnaise – peperroom –
kruidenboter – chimichurri – choronsaus – tartaarsaus)

Dessert

Panna cotta
kokos – aardbei

of

Dame blanche

VAN VOORGERECHT TOT DESSERT
Huiswijn à volonté pp: 16
Geselecteerde wijnen pp: 20
BOB-formule (proevertjes) pp: 14

menu van de chef — 75 euro

Voorgerecht

Tartaar Holstein
sjalot – bieslook – parmezaan

Soep

Kervelsoep
gerookte paling

Tussengerecht

Gamba
parelcouscous – tuinkruiden – look

Hoofdgerecht

Roodbaars
paprika – asperge – bouchotmossel – krielaardappel

of

Ierse Rib-eye
provence tomaten – stroganoff – verse friet

Dessert

Panna cotta
kokos – aardbei
of
Dame blanche
of
Irish coffee – Italian coffee
of
Kaasbordje (3 variëteiten)

VAN VOORGERECHT TOT DESSERT
Huiswijn à volonté pp: 18
Geselecteerde wijnen pp: 22
BOB-formule (proevertjes) pp: 16