Ga naar de inhoud
Suggesties

Ontdek
onze
suggesties

By Olivier Maurus

soep

Zoete paprikasoep
zeeduivel – gepofte quinoa

€14

voorgerechten

Carpaccio wagyu
tomaat – burrata – land cress

€22

Gerookte paling
rode biet – aubergine – spicy vini

€18

Pulpo
mossel – fregola inktvis – nduja

€19

hoofdgerechten

Mooie meid
griekse pasta – doperwten – broccoli – jus mossel

€28

Maïskip
fondant patatje – paddestoelen – jus peterselie

€30

Roodbaars
linzen – bio-wortel – jus van scheermes

€30

Picanha
bbq-sucrine – tomaat – kroket – chili coulis

€32

Tarbot ‘bbq’
gebrande prei – spinazie – aardappelpuree – kreeftenbéarnaise

€44

desserts

Ananas
passievruchtsorbet – blauwe bes – kokoscrumble

€11

vleessuggestie van de maand

Dark Red – Frisona cote à l’os – Spanje (2 p) – € 95

We laten deze rode bonte koe grazen in de weiden van de Westhoek. We laten ze Met zijn origine in Spanje – Barcelona brengt Tamaco hier de mooiste selectie van Europese Frisona die er beschikbaar is.
Een extreeme focus op intramusculair vet en vleeskwaliteit zorgt ervoor dat dit een terechte favoriet is van vele carnivoren.
Qua smaak gaan we hier terug naar die rustieke diepe dry-aged taste.

Ribeye AAA Holstein – Nederland – € 40

Prachtige entrecôte minute, mooi doorspekt met een heel krachtige ronde smaak.     De Holstein koe is er één die veel melk geeft. Hierdoor krijg je een mooie romige smaak. Het is een zeer toegankelijke, lekkere steak.

Mosselen

Mosselen natuur 28

Mosselen witte wijn 29

Mosselen Thaise wijze 29

Mosselen pikant 29